Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Eνεργοποίηση Eμπορικού Συλλόγου Περαίας


Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση 
Πιστεύοντας ότι η βελτίωση της κατάστασης 
που επικρατεί στην τοπική μας αγορά είναι υπόθεση όλων 
και μπορεί να επιτευχθεί μόνο με αλληλεγγύη συνεργασία και ομαδική προσπάθεια, σας καλούμε όλους ανεξαιρέτως να συμμετάσχετε στην πρώτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 στις 21.00 μ.μ. στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στους Νέους Επιβάτες κάτω από το κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών.
Το θέμα της συζήτησης: Η άμεση αναγκαιότητα ενεργοποίησης του Εμπορικού Συλλόγου Περαιας.
Η ανάγκη ενεργοποίησης του Εμπορικού Συλλόγου και στην περιοχή της Περαίας με σκοπό την ανάδειξη και υποστήριξη της τοπικής αγοράς, αλλά και τη συλλογική αντιμετώπιση χρόνιων κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως επαγγελματίες είναι επιβεβλημένη. Μόνο μέσα από συλλογικότητα και αλληλεγγύη μπορούμε να επιβιώσουμε και να αντιμετωπίσουμε τη σοβαρότατη κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας και τον τόπο μας και όχι με ατομιστική εγωιστική λογική. Η απαξίωση θεσμών και αξιών είναι η κυρίως αιτία για την κρίση που βιώνουμε.
Η Δημοτική αρχή και οι άνθρωποί της μάς είναι απαραίτητοι συμπαραστάτες αυτής της προσπάθειας. Η κίνησή μας θα βοηθήσει την ανάπτυξη του τόπου που ζούμε και συνάμα τον καθένα σαν επιχειρηματία, ώς εκ τούτου η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη ... Σας περιμένουμε!!!

Ευχαριστούμε.
Χαρά Δεμερτζη 2392022480,
Μαρία Θανοπούλου 6972952688
Δημήτρης Μυλωνας 2392024400,
Νίκος Αλεξανδράκης 2392022672,   πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου