Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Δωρεάν πληροφορίες για θέματα ΑΜΕΑ

Δωρεάν πληροφορίες για θέματα ΑΜΕΑwww.cityzentv.gr

Πληροφορίες για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά και τις οικογένειες τους, προσφέρει εθελοντικά το γραφείο «Εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ» στην Περαία.
Η κα Βάσω Χριστοδούλου προσφέρει εθελοντικά συμβουλές προς ΑΜΕΑ και τις οικογένειες τους για θέματα, όπως κοινωνική πρόνοια, ειδικά σχολεία, παροχές υγειονομικής περίθαλψης και επιδόματα.

Η κα Χριστοδούλου υπήρξε ενεργό μέλος στη Σχολή Κωφών – Βαρηκόων, στο Πανόραμα, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της σχολής για δύο χρόνια. Είναι μητέρα τριών παιδιών, δύο από τα οποία είναι ΑΜΕΑ.

Όπως δηλώνει η ίδια «αποφάσισα να ασχοληθώ εθελοντικά με το γραφείο ΄΄ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ΄΄, για να μπορέσω μέσα από τις γνώσεις που διαθέτω να βοηθήσω και άλλες οικογένειες που αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες. Στην προσπάθεια μου αυτή και κατόπιν συζητήσεως με τον Δήμαρχο Γιάννη Αλεξανδρή και με τη βοήθεια ανθρώπων που ευαισθητοποιήθηκαν, αποφασίσαμε την ίδρυση του γραφείου δημιουργώντας έτσι μία εθελοντική ομάδα».



Το γραφείο βρίσκεται στην Ανθέων 2Γ και Πινδάρου γωνία (Τουριστική Επιχείρηση Α.Ε. Δ.Θ.) στην Περαία και λειτουργεί από τις 11.00 π.μ έως τις 13.30 μ.μ.



Τρόποι επικοινωνίας

Τηλ.6977151817

Email xristodoulou8@hotmail.com

www.vasochristodoulou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου